У Житомирі презентували книгу Юрія Гудименка «Історії та війни» (ВІДЕО)

У Житомирі презентували книгу Юрія Гудименка «Історії та війни» (ВІДЕО)

Юрій Гудименко – молодший сержант Збройних сил України у відставці, громадський діяч та письменник. Він був ініціатором багатьох змін у нашій державі. Зокрема, саме з його подачі заборонили георгіївську стрічку як ворожу символіку. У п’ятницю ж у Житомирі чоловік презентував свою книгу «Історії та війни».

«Цю книгу Юрій Гудименко писав протягом 10 років. Як каже сам автор, тут немає сюжету і немає персонажів, які затримуються надовго, але тут є історії війни, які точно варто почути кожному», — журналістка Анна Чепель.

Смішні та не смішні історії, емоції, чорний гумор та місцями нецензурна лексика надають цій збірці особливого шарму. Юрій рекомендує почати читати книгу з тексту «Тріскові війни».

Та все ж улюблений текст Юрія має заголовок «10 причин не вводити ЗСУ на територію РФ»

Збірку Юрій присвятив полеглим побратимам зі 130 батальйону територіальної оборони. Він розповідає, багато історій все ж не ввійшли до книги, оскільки їх поки не можна розголошувати. Та все ж, читаючи тексти Юрія, кожен українець впізнає себе хоча б в одному.

Придбати збірку «Історії та війни» можна як в електронному, так і в друкованому форматах, у фізичних або ж в онлайн книгарнях. Та найімовірніше, продовження не буде, каже сам автор, бо для цього йому потрібно знову опинитися на лікарняному ліжку, а переживати цей досвід вдруге він не хоче.