У Житомирському районі бійці ДСНС загасили палаючий гараж та врятували від вогню багатоквартирний будинок

У Житомирському районі бійці ДСНС загасили палаючий гараж та врятували від вогню багатоквартирний будинок

12 квітня о 00:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому піноблочному гаражі в с. Кмитів Глибочицької територіальної громади Житомирського району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«На місці події стало відомо, що пожежа виникла всередині гаража, де вогонь охопив домашнє майно, легковий автомобіль і поширився будівлею. Звідти полум’я перекинулося на двоповерховий багатоквартирний цегляний житловий будинок (загальна площа 150 кв. м). Існувала загроза розповсюдження загоряння оселями.

Силами рятувальників пожежу ліквідовано майже за дві години», – йдеться у повідомленні. 

Внаслідок надзвичайної події знищено другий поверх гаражу, майно всередині та легковий автомобіль. Вогнем пошкоджено 2 кв. м фронтону та декілька пластикових вікон житлового будинку. Завдяки вправним діям бійців ДСНС вдалося запобігти розповсюдження пожежі на квартири. Загиблих та травмованих немає. До гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.