Прогулянка центром міста, поцілунок для Макуана, емоції у роздягальні: у Поліссі розповіли про нові традиції в команді (ВІДЕО)

47

У «Поліссі» почала формуватись нова традиція — зранку в день матчу команда приїздить у центр міста, щоб прогулятися. А ще, наприклад, випити ранкової кави. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

«Так, це моя ідея. Ми живемо в Житомирі, ми житомирська команда, і я вважаю, що ми повинні гуляти по Житомиру, по центру міста. Щоб і маленькі хлопчики бачили, що гуляє команда, і вболівальники бачили, пили каву разом — це дуже круто. Ми будемо продовжувати це. Це стане традицією. Обов’язково», — сказав Сергій Шищенко.

А тому — інформація вам на майбутнє: якщо хочете поспілкуватися з гравцями «Полісся», зранку у день матчу рушайте у центр Житомира. Зустріч — гарантована. Може, навіть кави вип’єте.

У Бені Макуана цього дня була інша місія — комунікувати з вболівальниками у фан-зоні. Конголезець мав там автографсесію. Черга до нього вишикувалася довжелезна. Словом, Бені потрапив у свою стихію.

«Він багато забиває, дуже красиво це робить, багато дає асистів ну і сам дуже круто грає. Ну, він мені подобається і за його відкритість. Я пам’ятаю тут на матчі був і він просто приходив зі всіма сфоткався, посміхався, зі всіма фотографувався. У нього дуже крута харизма і людина така знаєте, він сяє сонцем. Подивіться на його посмішку. Ну реально він крутий. Можливо у нього така аура. Ну, класний, а що ще сказати», — ділиться емоціями від зустрічі з Бені вболівальниця Наталя.

А наостанок у фан-зоні Бені Макуана ще зіграв у боттл челендж. Це коли треба кинути пляшку з водою так, що б вона приземлилась вертикально. Все ж таки, у футбол Бені грає набагато краще.

Уболівальники, звітуємо: дякуючи вам, дякуючи тому, що ви купуєте квитки на матчі, ми спільно робимо добру справу. Отож, від продажу квитків з кубкової гри — було зібрано 345 тисяч гривень. Вони будуть передані благодійному фонду «Трибуна Героїв». А загалом саме завдяки вам, «Полісся» вже зібрало майже мільйон гривень. Дякуємо вам! І підтримуймо ЗСУ разом.

А гравці «Полісся» перед матчем з «Колосом» підтримали Пилипа Будківського. Нагадаю, нападник травмувався у поєдинку з «Минаєм» — і найближчим часом команді точно не помічник. Пилип усе це бачив і подякував хлопцям.

Переможний склад не змінюють. Таким принципом керувався Сергій Шищенко. На «Колос» у старті вийшли ті, хто і тиждень тому у грі з «Минаєм».

«З Минаєм мені було важко — це правда, дійсно, тому що я не грав 10 місяців. Сьогодні набагато легше. «Минай» для мене такий був холодний душ, а зараз вже себе почуваю набагато краще. Так що, дай Бог, буду з кожним матчем додавати», — каже голкіпер житомирян Олег Кудрик.

Гра із «Колосом» була непроста. Команда віддала на полі усі сили.

«Перемога забрала дуже багато сил. Звичайно, емоції позитивні. Я вважаю, ми сьогодні провели чудову гру в атаці, контроль м’яча, вертикальні передачі, багато моментів, тому емоції позитивні — рухаємося далі. Ми просто продовжували грати у свій футбол. А коли ти граєш у свій футбол, моменти приходять, якщо правильно все робити. Ми робили все правильно, тому так і забили», — каже Борис Крушинський.

А потім був той гол В’ячеслава Танковського. На 82 хвилині він вийшов — на 83 забив. А потім була велика радість. На поле вибігли всі, включно з Сергієм Шищенком.

«Я уже біг до вболівальників —святкувати з ними. Атмосфера була дуже хороша і побачив, що Юрійович біг, то я до нього побіг. Емоції дуже хороші, я дуже радий вийти і допомогти команді — наші вболівальники дуже цього хотіли і побачити той гол, коли ми виграємо. У них зараз емоцій дуже багато, я думаю, вони раді і ми раді, команда рада», — каже Вячеслав Танковський.

Команда привітала одне одного і знову до праці. «Полісся» поки без вихідних.