У Житомирі рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників

У Житомирі рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників

17 квітня голова благодійного фонду «Заложники Чорнобиля» Євгенія Дончева передала піротехнічному підрозділу Житомирщини благодійну допомогу від японської філії Rotary Club of Hiroshima North. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

Ця організація створена в Японії в 1955 році та займається благодійними проєктами, які практично були направлені на допомогу країнам Азії. Однак із початком повномасштабної війни в Україні та завдяки налагодженій комунікації, члени організації Rotary Club of Hiroshima North вирішили надати допомогу українським пожежним та піротехнікам.

«У якості гуманітарної допомоги бійці ДСНС отримали 130 пар спеціального взуття із металевими пластинами, що захистить нижні кінцівки рятувальників від високих температур під час пожеж та вибухів. Крім того, благодійники передали захисні окуляри для обличчя, які бійці ДСНС зможуть використовувати у своїй повсякденній діяльності», – йдеться у повідомленні.

Житомирські рятувальники дякують благодійникам, які підтримують підрозділи ДСНС, що виконують завдання за призначенням, захищаючи цивільне населення України у цей складний для країни час.