Пришкільні табори та культурно-мистецький відпочинок: організація дозвілля для дітей від ЖМР (ВІДЕО)

Оздоровлення та відпочинок для дітей у літній період цьогоріч забезпечує управління у справах сім’ї, молоді та спорту, департамент освіти та управління культури.

На базі 8-ми клубів Міського культурно-спортивного центру будуть відкриті денні дитячі табори. Вони працюватимуть у три зміни. Перша розпочнеться 1-го липня і триватиме до 12-го. Друга — з 22-го липня до 2-го серпня. З 12-го до 23-го серпня триватиме третя зміна. Таким дозвіллям планується охопити 1035 дітей.

З 10 червня упродовж 14 робочих днів функціонуватиме 31 пришкільний табір з денним перебуванням та харчуванням для учнів молодшої школи.

Для старших школярів у Житомирі функціонуватиме 147 загонів різнопрофільного спрямування: філологічні, математичні, біологічні, інформаційні, спортивні та творчі.

Окрім того, управління культури забезпечуватиме культурно-мистецьке дозвілля дітей у бібліотеках, а у кінотеатрі імені Івана Франка діятимуть кіноклуби правового, екологічного, морально-естетичного, патріотичного, краєзнавчого спрямування.