Волонтери передали гуманітарну допомогу Житомирському центру захисту тварин (ВІДЕО)

Громадська організація «Залізна країна» спільно з благодійною організацією «Athletes for Ukraine» передали гуманітарну допомогу Житомирському центру захисту тварин.

Спочатку свого існування «Athletes for Ukraine» мала на меті підтримати українських спортсменів під час війни, але зараз благодійники допомагають усім, хто цього потребує. Волонтер Майкл розповідає, наші чотирилапі друзі також постраждали від наслідків повномасштабного вторгнення росії .

«Тварини потребують допомоги. Ми думаємо багато людей в Україні теж потребують допомоги, але тварини тим часом забуті», — говорить член благодійної організації «Athletes for Ukraine» Майкл Рот.

За словами директорки Житомирського центру захисту тварин, така допомога нашим улюбленцям зараз потрібна. Адже жахливі історії війни мають не лише люди. До прикладу приводить тваринок з Бородянського притулку, які близько місяця перебували в окупації.

Проте корм та іграшки не зможуть замінити тваринам домашнього затишку. Сьогодні у центрі 30 котиків та собачок шукають домівку.

Допомога чотирилапим це лише один з напрямків роботи громадської організації «Залізна країна». Її голова Віктор Ледовський каже, звичайно, ЗСУ – це пріоритет №1 зараз, та цивільні також потребують підтримки. Тож вони намагаються надати її якомога більшій кількості вразливих категорій населення.

А також Віктор додає, надалі робитимуть усе, щоб підтримати не лише людей, а й чотирилапих друзів.