У Бердичеві викрили жінку, яка вкрала кошти з чужого рахунку

У Бердичеві викрили жінку, яка вкрала кошти з чужого рахунку

Довіряючи друзям, рідним чи знайомим платіжний засіб – ризикуєте втратити кошти. На жаль, саме у таку ситуацію потрапила жителька Житомирського району, яка тимчасово проживала у м. Бердичеві. Виявивши зникнення з рахунків понад 5 тисяч гривень, вона одразу звернулась до поліції. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«48-річна заявниця вказала, що запідозрила у крадіжці жительку м. Бердичева, в якої декілька місяців винаймала кімнату.

Оперативники кримінальної поліції з’ясували, що власниця житла, 37-річна містянка, допомагала квартирантці, яка на той час хворіла, з купівлею харчових продуктів. Для цього вона надала господині коди доступу до своїх банківських карток, а та, для зручності, навіть приєднала їх до свого банківського застосунку. За інформацією, наданою з фінансової установи, 5300 гривень були переведені у готівку в одному із місцевих банкоматів», – йдеться у повідомленні.

У вчиненому бердичівлянка зізналась, чужі гроші вона витратила на власні потреби.

За фактом крадіжки (ч. 4 ст. 185 ККУ) слідчі поліції, за процесуального керівництва Бердичівської окружної прокуратури, повідомили жінці про підозру. Відповідно до чинного законодавства такий вчинок може обернутися для фігурантки кількарічним ув’язненням.