У міській раді привітали спортсменок ГО «Всеукраїнська ліга фігурного катання на роликових ковзанах»

У міській раді привітали спортсменок ГО «Всеукраїнська ліга фігурного катання на роликових ковзанах»

Серед них – учениці ліцею № 24 Дарина Власенко та Вікторія Гирина, учениця ліцею № 12 Анна-Марія Гранат та учениця ліцею № 23 Катерина Воробйова. Про це повідомляє пресслужба ЖМР.

«Спочатку я була на всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах у місті Кам'янському. Там у категорії Cadet я здобула золото. Потім отримала срібло на чемпіонаті України з роликового спорту у категорії Junior. У Римі стала переможницею міжнародних змагань «MSP INTERNATIONAL 2024» у категорії Under 2, Рівень 6, inline. Після цього була на чемпіонаті Європи у Португалії, де в півфіналі здобула 6-те місце», – говорить Дарина Власенко.

Вікторія Ширина – бронзова призерка всеукраїнських змагань з фігурного катання на роликових ковзанах у категорії Espoir. «Окрім того, на чемпіонаті України з роликового спорту я виборола друге місце у тій самій категорії. В червні ми їздили в столицю Італії. З «MSP INTERNATIONAL 2024» привезла перше місце у категорії Under 1, Рівень 3, inline», – каже дівчина.

Наймолодші спортсменки також мають успіхи. У Анни-Марії – шосте місце на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах у категорії Tots та на чемпіонаті України з роликового спорту у категорії Tots. А Катерина Воробйова має 10-те місце на чемпіонаті України з роликового спорту у категорії Tots.

Обидві – переможниці міжнародних змагань «MSP INTERNATIONAL 2024» у категорії Рівень 4, Piccoli, inline.

«Пишаємося вашими здобутками, вашою спортивною впертістю. Не здавайтеся, не зупиняйтеся! Всі ваші змагання, поїздки, перемоги, невдачі – це все школа майбутніх переможець, чемпіонів, лідерів... Спорт робить вас не тільки здоровими і красивими, а й сильними духом, дисциплінованими та загартованими. Такі люди завжди досягають успіху у будь-якій справі», – начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.