225 жителів Житомира скористалися послугами офісу «Зроблено в Україні»

225 жителів Житомира скористалися послугами офісу «Зроблено в Україні»

Упродовж двох місяців у Житомирі активно працює регіональний офіс «Зроблено в Україні», який надає підтримку малому та мікробізнесу. За цей період 225 клієнтів, серед яких представники юридичних осіб, діючі підприємці та ті, хто тільки планує започаткувати власну справу, отримали індивідуальні консультації від фахівців служби зайнятості. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«Відвідувачам офісу надають консультації щодо відкриття власного бізнесу, написання бізнес-планів, оформлення документів для участі в грантових програмах, а також допомагають у пошуку співробітників. Крім того, офіс консультує тих, хто бажає скористатися ваучером на навчання. Роботодавці можуть отримати підтримку в оформленні компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб (ВПО) або за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю І та II груп», — йдеться у повідомленні. 

Консультанти офісу «Зроблено в Україні» також активно долучаються до групових та масових заходів, які проходять у Житомирі, інформуючи учасників про різноманітні програми та можливості для розвитку бізнесу. 

Офіси «Зроблено в Україні» є частиною національної платформи підтримки малого і мікробізнесу, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. Ця ініціатива реалізується Міністерством економіки України на базі центрів зайнятості. На сьогодні в Україні вже функціонують 23 такі офіси. 

Більше інформації про діяльність офісів можна знайти за посиланням тут

Нагадаємо, що офіс «Зроблено в Україні» у Житомирі знаходиться за адресою: пл. Польова, 6А. Контактний телефон гарячої лінії: 0-800-600-348.