2:4 після матчу Рух-2 та Полісся-2: житомиряни здобули впевнену перемогу (ВІДЕО)

58

Полісся продовжує перемагати: після успішних ігор основного складу команди та U-19, перемогу здобули і футболісти Полісся-2. У рамках 3-го туру Другої ліги житомиряни обіграли Рух-2 з рахунком 2:4.

Уже на перших хвилинах матчу Рух-2 створив небезпечний момент для Полісся-2, та забити гол не вдалося. Відкрили рахунок житомиряни на 8-ій хвилині першого тайму: у ворота суперника поцілив Дмитро Шастал.

Після першого голу гра була напруженою. Обидві команди намагалися домінувати і в результаті Рух-2 зрівняв рахунок на 25-хвилині: Олексій Товарницький реалізував пенальті.

До кінця першого тайму Полісся-2 змогло забезпечити собі перевагу у 2 м`ячі. На 31-ій хвилині Джері Йока вивів житомирян уперед, а Борел Томандзото закріпив результат у компенсований час.

У другому таймі футболісти Руху-2 створювали небезпечні моменти та атакували ворота житомирян. Головний тренер Полісся-2 каже, у той час вони ледь не втратили ініціативу.

Та на 53-ій хвилині Дмитро Шастал зробив дубль, збільшивши перевагу Полісся-2.

Із відповіддю львів`яни не забарилися: нападник Сергій Панченко реалізував свій момент і пробив ворота Полісся-2.

Попри активні атаки львів’ян, більше голів у матчі не було. Гра завершилася перемогою Полісся-2 з рахунком 2:4. Наступний матч житомиряни зіграють 31 серпня проти футбольного клубу Вільхівці.