Майстер-клас з плетіння браслетів для поранених захисників організували на Бердичівщині

Майстер-клас з плетіння браслетів для поранених захисників організували на Бердичівщині

З нагоди відзначення Дня незалежності України, місцевий Госпіталь ветеранів війни став місцем зустрічі тих, хто боронив Батьківщину та тих, хто бажав віддати шану героям, що захищають свободу і незалежність нашої країни. За ініціативою Відділу з питань ветеранської політики Бердичівської районної військової  адміністрації, тут відбувся майстер-клас з плетіння браслетів, який мав за мету допомогти пацієнтам госпіталю у реабілітації та відновленні дрібної моторики. Про це повідомляє пресслужба Бердичівської РВА.

Захід, організований Відділом з питань ветеранської політики за сприяння Бердичівської районної військової адміністрації, став гарною можливістю для ветеранів взяти участь у творчому процесі та відчути себе частиною великої родини, де підтримують та цінують кожного.

Під час майстер-класу учасники мали змогу створити свої власні браслети, використовуючи різні матеріали та техніки. Кожен браслет, виготовлений руками поранених захисників, є своєрідним символом свободи і незалежності, покликаний нагадувати, що всі ми разом стоїмо на захисті нашої країни.