У Житомирі військовим передали 5 автівок, FPV-дрони та батареї до них

74
У Житомирі військовим передали 5 автівок, FPV-дрони та батареї до них

Продовжуємо підтримувати Збройні сили України. Сьогодні, 10 вересня, передали 3 позашляховики, 2 мікроавтобуси та FPV-дрони та батареї до них для наших підрозділів і частин, які базуються в області. Про це повідомив начальник ЖОВА Віталій Бунечко.

«Транспорт вдалося придбати завдяки благодійним організаціям «Розвиток Древлянщини» та «Українська Служба Порятунку», які вже давно та ефективно співпрацюють з Житомирською обласною військовою адміністрацією. Волонтери цих фондів завжди поряд там, де найбільше потрібна їх допомога. Разом з іншими небайдужими громадянами Житомирщини вони брали участь у порятунку постраждалих після підриву росіянами Каховської дамби, розбирали завали в дитячій лікарні Охматдит і постійно допомагають захисникам України», – каже начальник ЖОВА Віталій Бунечко.

Наші підрозділи отримали позашляховики Sang Yong, Peugeot, Jeep Grand Cherokee та мікроавтобуси Fiat Ducato й Citroen Jumper. Всі вони пройшли повне технічне обслуговування та готові допомагати бійцям боронити нашу державу. Тож найближчим часом стануть на бойове чергування у своїх підрозділах.

«Приємно було отримати від хлопців прапори з підписами наших захисників та шеврони підрозділів.

Вкотре подякував благодійникам та волонтерам за постійну допомогу Збройним силам України, а нашим військовим за щоденні подвиги на полі бою та наближення нашої Перемоги», – говорить начальник ЖОВА Віталій Бунечко.