У Житомирі стартував загальноміський шкільний турнір з футболу: участь візьмуть 30 команд (ВІДЕО)

133

У ліцеї №3 міста Житомир офіційно стартував загальноміський шкільний турнір з футболу для учнів 4-5 класів. Перший матч господарі поля зіграли з ліцеєм №4.

Участь у турнірі беруть не лише юні футболісти, а й футболістки: за команду ліцею №4 грала Вікторія Ярмолюк. Дівчинка розповідає, прийшла у цей спорт ще 2 роки тому і планує займатися ним професійно.

Учасники турніру зіграли 2 матчі по 12 хвилин, з перших хвилин ініціативу захопили учні ліцею №3 і тримали її до останнього.

Серед вболівальників сьогодні був футболіст основного складу команди Полісся Василь Грицук, який прийшов підтримати свого сина Данила. Хлопчик займається футболом вже 4 роки і сьогодні влучив у ворота суперників двічі, а також віддав 2 асиста.

Сам же Василь Грицук каже, неодноразово бачив сина на полі, тож вже не так сильно хвилюється, але намагається завжди підтримувати Данила перед іграми.

Одночасно з матчем між ліцеями №3 та №4 зіграли й інші навчальні заклади Житомира на різних локаціях. Загалом участь у турнірі беруть 30 команд. Планується, що змагання триватимуть упродовж 4-ох днів.