У Житомирі до небесного війська провели загиблого Героя Дмитра Войтка (ВІДЕО)

120

До небесного війська приєднався ще один житомирянин: в останню путь провели загиблого воїна Дмитра Войтка.

Захисник народився та прожив життя у Житомирі. Навчався у ЗОШ №1, нині це ліцей №4. Його вчителька розповідає, Дмитро завжди був усміхненим, спокійним хлопчиком, який першим прибігав на допомогу.

Після закінчення шкоди, Дмитро вступив до Житомирського агротехнічного фахового коледжу, та вдосконалив свої знання в Поліському національному університеті, за спеціальністю "Механізація сільського господарства". Надалі працював у сфері приватного бізнесу.

Чоловік мав багато друзів, був душею компанії. Мріяв побудувати будинок понад річкою і жити там зі своєю родиною. Та війна зламала ці плани. У перші дні повномасштабного вторгнення Дмитро став на захист України у складі одного з підрозділів ЗСУ. Брав участь в обороні Київщини та в подальшому виконував бойові завдання у найгарячіших точках лінії фронту.

Побратими Дмитра розповідають, він був мужнім, хоробрим, відважним і мудрим воїном, був прикладом для наслідування та мав повагу серед особового складу.

10 вересня 2024 року Дмитро Войтко героїчно загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини. У вічній скорботі залишились батьки, дружина, брат, побратими і вся Україна. Вічна слава Герою.