Обрані депутатками до Оліївської ОТГ громадянки скаржаться, що їх не допускають до роботи на сесіях та комісіях

На недопуск до роботи на сесії скаржаться дві жительки Оліївської ОТГ. Кажуть: вже третю сесію їм не дозволяють голосувати та брати участь у розгляді питань, хоча вони були обрані депутатами сільради. Жінки викликали поліцію.  
Нагадаємо, взимку 2018-го 4-х депутатів у Оліївській ОТГ відкликали за народною ініціативою, відбувались громадські слухання, пізніше було призначено нові вибори, які відбулися. 
За результатами виборів майже всіх депутатів, яких відкликали, люди обрали знову, окрім двох: Котвицького та Рудика. Представники сільради запевняють: голосувати не дозволяють ані Котвицькому і Рудику, ані новообраним Зосім та Кохан, бо питання спірне. 

«Їх відкликали, вони виграли знову вибори, і все, і питання вичерпане. А ті депутати, які не виграли вибори — вони аргументують тим, що вони виграли суд 1-ї інстанції, але суд же вступає в силу після того як дається право на апеляційне оскарження. І взагалі в законі про статус депутатів місцевих рад депутат стає депутатом після оголошення результатів виборів. Результати виборів оголосили, а ми, вже з 12-го квітня я повинна бути депутатом, сьогодні 7-ме червня, а я ще не депутат. Вже 3-тя сесія» — розповіла обрана депутатом Оліївської сільради Тетяна Зосім.

Водночас депутати сільради під час сесії 7-го червня проголосували: звернутись до правоохоронців, аби перевірили роботу їхньої виборчої комісії