У Житомирі відбувся форум стартапів «Startup Thursday. Zhytomyr»

На форумі стартапів у Житомирі молоді люди представили проекти, які прагнуть реалізувати у максимально короткі терміни. Дмитро після уроків разом з товаришем розробляли мобільний додаток, за допомогою якого житомиряни зможуть економити свій час.
Студенти житомирського ВИШу створюють застосунок-навігацію. 
Молодих креативних спеціалістів місцева влада готова підтримати. 
Практики-спікери під час форуму стартапів розповідають, як успішно реалізувати проекти, а головне заробити. Павло Жуков у свої 26 — доларовий мільйонер, розробив навчальну програму для Гарвардського університету.
IT-спеціалісти мають залишатись і працювати у Житомирі.  Сприятиме цьому прийнята обласною радою програма підтримки дуальної освіти, — каже депутат Сидір Кізін.

«За короткий час має свої результати. Вже навчені люди, які уже отримали роботу і працюють в Житомирі та області. Сьогодні підписаний меморандум головою обласною ради з «Українським центром дуальної освіти», який передбачає створення у майбутньому у Житомирі IT-кластеру. Молоді стартапери, команди програмістів, аналітиків, тестувальників зможуть працювати, відкривати свої офіси, навчатись» — сказав депутат Житомирською обласної ради Сидір Кізін.