Лікар-кардіолог швидкої розповів, як рятує життя понад 60 років

Володимир Юрачковськийлікар-кардіолог, працює у системі швидкої допомоги понад 60 років. За більш пів століття  врятував Володимир Павлович врятував тисячі життів.

«При інфаркті чи при тяжкому порушенні ритму, життєво небезпечному, це чотирнадцятий такий випадок» — розповів лікар-кардіолог КУ «Центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради Володимир Юрачковський.

Лікар розповідає, нерідко від дій бригади швидкої залежить життя людини. На початку липня лікар реанімував 73-річного  чоловіка, якому діагностували інфаркт міокарда. 
Вже у кардіологічному відділенні лікарні імені Гербачевського у чоловіка ще двічі зупинялось серце. Втім, спеціалісти кардіологічного відділення успішно прооперували хворого.       
Володимир Павлович ділиться, що за 60 років роботи лікарем не втратив цікавість до професії. Кожного пацієнта рятує виключно зі здоровим оптимізмом.

«Життя уходить ,коли ти його вернеш — це така велика радість. В більшості випадків, наша українська людина вдячна медику за порятунок» — сказав лікар-кардіолог КУ «Центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради Володимир Юрачковський