У Житомирі завершився семінар лісівників-кадровиків

5-денний Всеукраїнський семінар для працівників кадрових служб лісової галузі завершився на Житомирщині Лісівники-кадровики навчались організовувати роботу державної служби за європейськими стандартами. Також спеціалісти пройшли практичні заняття  на лісогосподарських підприємствах області. 

«Керівники служб управління персоналом територіальних органів, підприємств безпосереднього підпорядкування, що входять до сфери Держлісагенства пройшли підвищення кваліфікації. Курс включав: питання державної служби, адміністрування, публічне управління та питання корупції в державному секторі економіки» — сказала завідувач сектору управління персоналом Державного агентства лісових ресурсів України Алла Святецька.

Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар зазначив — управлінці лісового господарства мають змогу щорічно пройти правовий курс для подальшої модернізації публічної служби.

«У нас постійно змінюється законодавство, нормативна база. Тенденції в галузі є такими, які розвиваються. Наші фахівці, котрі працюють  з персоналом проходять такі навчання, а це щорічний семінар. Вони ознайомлюються з роботою місцевих підприємств. Також вивчають нові підходи, нове законодавство. В даному випадку — блок антикорупційного законодавства» — розповів голова Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар.

Понад п’ять десятиліть майбутніх лісівників навчають ще з шкільних років. Діти навчаються доглядати за лісовими культурами та тваринами