За попередніми даними, в області лідирують представники «Слуги народу»

Підрахунок голосів у виборчому окрузі № 62 з центром у місті Житомирі. Опрацьовано 100 % протоколів. Отож, 47% голосів отримав Герасименко Ігор, представник політичної сили «Слуга народу»; на другому місті Наталія Леонченко, третій – Ігор Гундич.
Ігор Герасименко — колишній військовий, службу в Збройних Силах змінив на політику.

63 виборчий округ з центром у місті Бердичеві: опрацьовано 100%. Виборці підтримали Богдана Кицака – вчителя історії місцевого коледжу. Самовисуванець Олександр Ревега на другому місці, на 3-му Анатолій Шаповал. Богдан Кицак перед голосуванням зазначав, що готовий лишити педагогічну працю, відсутній досвід компенсує представниками команди.

У 64 виборчому окрузі з центром у місті Коростені опрацьовано понад 62% протоколів. 29% голосів отримав теж представник партії «Слуга народу» В’ячеслав Сігачов, Арешонков Володимир — на другому місці, Сергій Пашинський.

Понад 50% протоколів опрацьовано в 65 виборчому окрузі з центром у Новоград-Волинському. 32% голосів — за Дмитра Костюка, Володимир Литвин набрав 28%, Віктор Мельник — майже 26%. Колишній журналіст Дмитро Костюк впевнений, що був єдиним кандидатом.

66 виборчий округ з центром у місті Малині має опрацьованих понад 60% протоколів, 26% виборців — за Тетяну Грищенко, – політична партія «Слуга народу», понад 20%, з опрацьованих бюлетенів, — за Віталія Журавського.  Тетяна Грищенко пропрацювала у соціальній сфері Малина, про законотворчі процеси в парламенті перед виборами говорила мало. 

67 виборчий округ з центром у місті Чуднові має опрацьованих майже 74% протоколів. З невеликим відривом перемагає самовисуванець Віктор Розвадовський, другий у рейтингу Сергій Кузьміних від партії «Слуга народу». Майже 13% виборців віддали голоси Ігорю Ходаку.

Протоколи ще опрацьовують, центральна виборча комісія результати має  оголосити до 5 серпня включно. А офіційно оприлюднити в "Урядовому кур'єрі" та "Голосі країни" до 10 серпня