Новий розподіл бюджету області

Одноголосно члени комісії затвердили виділення коштів  на реконструкцію центру підготовки поліцейських в Житомирі, та на потреби військових.
Більше 2х  мільйонів гривень планують виділити з обласного бюджету на підготовку приміщення для комп’ютерного томографа в дитячій обласній лікарні.

«Щодо компютерного томографа, це обласна дитяча лікарня виграла грант, і японці встановлять новий томограф у жовтні-листопаді, проте до того часу ми маємо своїми коштами встигнути підготувати приміщення, в якому буде розміщений томограф» — сказав голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Дискусію серед депутатів викликало виділення коштів на проведення економічного форуму Україна-Білорусь у місті Житомирі. Подія загальнодержавного значення, на забезпечення якого з обласного бюджету потрібно виділити 6 мільйонів гривень. Форум ініціює президент України Володимир Зеленський, але розподіл коштів з держбюджету не затвердили, тому нині витрати лягають на обласний бюджет. Не усі депутати погоджуються з такими витратами.
Фінансування форуму депутати підтримали, але за умови, що витрачені кошти новообрана  Верховна Рада компенсує області