Пам'ять полеглих десантників вшанували в Житомирі

На Смолянському кладовищі в Житомирі вшанували пам'ять загиблих десантників. Прийшли їхні побратими, матері, дружини та діти.
Про загиблого Віталія Дульчика розповідає його мама. Каже: десантником син був упродовж 11 років, а з початком війни на Сході України пішов добровольцем.
Світлана Кучинська, Тетяна Романюк та Наталія Беляк — військові. Розповідають: цього дня завжди приходять на кладовище, аби вкотре вшанувати друзів, колег, які полягли.
Дружина загиблого військового Олексія Крементаря каже: головне, аби пам’ятали про подвиг, аби були вдячні за мирне небо.

Я прийшла сюди до чоловіка, я вже тут 5 років. Приходжу сюди на жаль. Тому що раніше це було дуже веселе свято, дуже цікаве. Вони виступали, чоловік мій розвідник, це свято будувалося на них, а тепер ми тут… Звісно, пам’ятати потрібно, тому що війна ще не закінчилася. Вже так само хлопці, які там, вони гинуть. І нам, і їм всім хтілося, щоб їх пам’ятали, щоб це все не забувалося, щоб люди знали й цінували те, що мають, тому що мирне небо – це найбільша цінність, яка взагалі у нас є - каже Наталія Крементар, дружина загиблого військовослужбовця.