Про цьогорічний капітальний ремонт доріг у Житомирі

Асфальтне покриття на Великій Бердичівській ремонтують близько місяця. Ділянку роблять поступово: на стадії завершення вкладання середнього шару асфальту по правій смузі, розповідає представник підрядника.

Ми вже завершуємо сьогодні-завтра цю сторону. Робимо праву смугу, закінчуємо до влаштування середнього шару, повністю завершення середнього шару, і переходим на ліву сторону. Ми відфрезерували, влаштували вирівнюючий шар до 4-х сантиметрів, дальше влаштовуємо середній шар 6 сантиметрів асфальту, і приступили роботи до виконання, встановлення люків. Виставили люки, зацементували, далі заасфальтуємо навколо, і будемо переходити на ліву сторону. Загалом буде 16 сантиметрів, але це вирівнюючий. Десь може бути 12, десь може 16 - каже Ігор Гончарук, представник підрядника.

Про те, скільки коштували роботи на ділянці від майдану Соборного до Старого Бульвару, хто замовляв роботи та хто контролює, розповів очільник обласного управління дорожнього будівництва.
За словами Сергія Сухомлина, цього року на капітальні ремонти доріг у Житомирі передбачено 120 мільйонів гривень за значного співфінансування із бюджету області. Міський голова розповів і про те, які дороги ремонтуватимуть наступними.