Олег Головаш — новий начальник УСБУ в Житомирській області

Володимир Зеленський призначив нового начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області. Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному сайті Президента України.  «Призначити ГОЛОВАША Олега Олеговича начальником Управління Служби безпеки України в Житомирській області», — йдеться у розпорядженні.

З листопада  2016 року Олег Головаш обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю У СБУ в Житомирській області. 

У тісній чіткій взаємодії із іншими правоохоронними структурами регіону лише у 2017-2019 роках за матеріалами УСБУ  розпочато 21 кримінальне провадження, 20 особам повідомлено про підозру, вироками суду визнано винними 12 осіб, припинено діяльність трьох організованих злочинних угруповань, вилучено більше 13 000 кілограмів бурштину, 32 мотопомпи, знаряддя для видобутку та 27 станків для обробки «сонячного каменю».

За роки роботи Олега Головаша на посаді заступника начальника УСБУ В Житомирській області велася активна робота у боротьбі з корупцією та організованою злочинністю: викриття злочинів, затримання бандитів, корупціонерів, та хабарників . Так у травні 2018 року УСБУ в Житомирській області затримала на хабарі підполковник поліції , який запровадив схему одержання неправомірної вигоди від місцевих перевізників за нестворення штучних перешкод при транспортуванні лісоматеріалів через територію району.

У лютому 2019 року Співробітники СБ України викрили на хабарі начальника управління Державного екологічного нагляду у Житомирській області. 

У травні 2019 року співробітники СБУ викрили начальника одного із управлінь Житомирської міськради, який налагодив механізм отримання «відкатів» від підприємців під час проведення тендерів.

Наприкінці липня 2019 року співробітники СБУ викрили на хабарях керівника одного з відділів Управління Держпраці у Житомирській області.

За час роботи Олега Головаша  на посаді заступника начальника управління СБУ  Житомирської області проведено вагому роботу, спрямовану на викриття злочинних та корумпованих схем в нашій області