У Житомирі вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків

Сьогодні  біля Головного управління Національної поліції в Житомирській області  вшановували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.
Помолився за загиблих  правоохоронців настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору митрофорний протоієрей Богдан Бойко.
«Служити та захищати» — саме під таким девізом виконують свої обов’язки поліцейські та щодня заступаючи на службу в будь-який момент готові ризикувати своїм життя. 
Начальник Головного управління Національної поліції  в Житомирській області у 2014 році брав участь у боях за Іловайськ де під час запеклих боїв загинули його побратими. 

«Серпень – це знаковий місяць, тому що дуже багато, безпосередньо в серпні загинули правоохоронців і якщо взяти сучасну історію України це вже сотні правоохоронців, які на сході, безпосередньо, 2014 рік, серпень – загинули. Я вибачаюся за емоції, тому що через це пройшов і будучи в «Дніпрі-1» я 31 побратима поховав» — розповів начальник ГУНП в Житомирській області В'ячеслав Печененко