У Житомирі презентували проект із розвитку видів спорту на уроках фізкультури

Реформувати уроки фізичної культури в школах закликає вчителів та місцеві органи самоврядування телеведучий Олександр Педан. У Житомирі презентував свій проект JuniorZ, який підтриманий Міністерством освіти й науки України. 

«Я вважаю, що всі діти мають займатися спортом, але займатися ним в кайф, в задоволення. Ось власне про це і JuniorZ. Я подумав: що б власне таке зробити, щоб мій син ішов до школи, він ішов би туди з такими думками як молодий Майкл Джордан, як Мессі. Я любив спорт в школі, але я хотів грати в баскетбол а мені казали «Ні, ти гратимеш у футбол», бо зала не пристосована» — сказав куратор проекту JuniorZ Олександр Педан.

Представники проекту переконують: презентовані види спорту легко можуть бути пристосовані до шкільних спортзалів та майданчиків, а спорядження не потребує великих сум. Житомирські викладачі фізкультури погоджуються: зміни вкрай необхідні.
JuniorZ підписали меморандум про співпрацю із містом, аби впровадження та розвиток нових видів спорту для житомирських учнів супроводжувались закупівлями необхідного спорядження