До кінця року АТ «Житомиргаз» встановлює безкоштовні лічильники

514

АТ «Житомиргаз» продовжує встановлювати  безкоштовні лічильники Житомирянам та жителям області, виконуючи інвестиційну програму. Понад 300 тисяч побутових споживачів вже мають облік споживання природного газу, на сьогодні в зоні ліцензійної діяльності АТ «Житомиргаз»  лічильники відсутні лише у 6 тисяч споживачів природного газу, які  сплачують за спожиті кубометри газу відповідно до норм.

Індивідуальний облік дозволить відслідковувати споживання природного газу родиною самостійно та, при бажанні, економити споживання енергоносія. До того ж, лічильник у квартирі убезпечить від змін у законодавстві щодо норм споживання, які за останні чотири роки Кабмін переглядав чотири рази – розповідає Катерина Латій.

Лічильники встановлять споживачам, в помешканнях яких є плита, або плита та газовий водонагрівач до грудня цього року. Для споживачів із встановленими загальнобудинковими приладами обліку газу кошти на індивідуальні лічильники не виділяються. Мешканці таких будинків, можуть встановити індивідуальні прилади обліку за власний рахунок, за кошти відповідних бюджетів, або з інших джерел, не заборонених законодавством.

Якщо у Вашому помешканні ще не встановлено газового лічильника слід терміново звернутися із письмовою заявою до Центрів обслуговування клієнтів у Житомирі, Малині, Коростені, Новограді-Волинському або віднести заяву у відділення чи дільницю АТ «Житомиргаз» у Вашому населеному пункті.  Додаткова інформація телефоном: (0412) 42-10-10