Виставка переможців конкурсу туристичної фотографії

532

До Всесвітнього дня туризму у Житомирі нагородили переможців конкурсу «Туристичної фотографії Житомирщини». Зі ста надісланих робіт журі конкурсу відібрали 40 та сьогодні в Житомирській обласній бібліотеці організували виставку. Фотографії було представлено в 4 номінаціях: «Природа», «Музика в камені», «Яскрава подія» та  «З висоти пташиного польоту».

«В минулому році така виставка була вперше в цьому — другий раз. Ми намагалися вдосконалити положення і умови участі в конкурсі. В цьому році дослухаємося до побажань учасників і на наступний рік будемо ще кращими» — сказала методист Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Анастасыя Ляшевич.

Головним критерієм відбору було наявність душі у фотографії та не зловживання фотошопом, — розповідає член журі В’ячеслав Майборода.
Світлана Шмигельська з Бердичева здобула  друге місце в номінації «Музика в камені» з роботою «Візитівка Бердичева». Закликає людей бачити красу навколо та займатися тим, що подобається не створюючи собі перепон.
Усі охочі можуть переглянути виставку з 27 вересня по 16 жовтня в Житомирській обласній бібліотеці імені Олега Ольжича