Традиційно, відбулись гуляння до дня Дня Малікова

Відзначили День мікрорайону Малікова. Це традиційне свято сусідів та дружньої атмосфери, яке відбувається вже вдев’яте. В мікрорайоні вже реалізовано 4 проекти бюджету участі, розповідає організаторка свята.

Наш чудовий, сучасний майданчик натхнення, на якому ми сьогодні будемо виступати вперше. І я впевнена, він насправді стане центром культурного життя нашого мікрорайону. Це й дитячий парк «Моя дитяча мрія» — це1 майданчик був спроектований за малюнками і побажаннями саме наших дітей, нашого мікрорайону. Це інтернет-бібліотека «Велесова книга», яка вже майже облаштована. Звичайно ви щойно присутні були на пробному запуску Фонтану щастя — каже Тетяна Онопрієнко, організатор свята «День мікрорайону Малікова».

Реалізують і інші проекти в мікрорайоні: «Раді вас бачити», «Алея здоров’я» та каскадні сходи до річки Кам’янки. А поки, під час свята, жителі мікрорайону випробовували новозбудовані локації. На сценічному майданчику «Натхнення» виступали різні гурти, серед них і вихованці зразкової театрально-хореографічної студії «Світлячок».
Дитячий майданчик «Моя дитяча мрія» полюбився малечі.
Також були представлені різні локації: із поліцейськими та пожежними, з малюванням та з виставкою тваринок. Для дітей організували пінну дискотеку та бульбашкове шоу. Відбулось і щорічне нагородження жителів мікрорайону.