Сьогодні своє 100-річчня святкує ліцей №25 м. Житомира

Сьогодні у ліцеї №25 уроків немає. Один з найстарших та поважних навчальних закладів  святкує своє сторіччя. 

«Досить поважний вік. За 100 років змінювалися покоління, але залишаються дух і традиції ліцею №25, сприятимуть його процвітанню, його становленню, і кожен прожитий рік додаючи нотку до розвитку і процвітання ліцею сприятиме його перебуванню на високому постаменті, завдяки досягненням наших учнів, якими ми гордимося, і, сподіваюся, будемо гордитися і надалі» — сказав директор ліцею №25 м. Житомира Павло Позняков.

Святкова, програма, ярмарок та веселощі — так сьогодні проводять свій день учні. А педагоги з радістю розповідають про досягнення свого навчального закладу. Директор-легенда Галина Пономарьова 34 роки очолювала ліцей, сьогодні ж прийшла привітати колег та учнів.
Ігор Суржан випускник ліцею, ось вже 30 років він працює у рідній альма-матер вчителем зарубіжної літератури та російської мови, саме тому вважає себе щасливою людиною.
Вчитель початкових класів Оксана Цибуля присвятила  ліцею майже 30 років. Показником успішності та рейтинговості закладу вважає той факт, що колишні випускники приводять сюди своїх дітей. 
На разі у ліцеї працює 91 педагог та навчається 1290 учнів. Останні справді обожнюють своїх викладачів, щиро люблять школу і не бояться ділитися своїми емоціями