Волонтери з США два місяці жили в Житомирі

Волонтери Корпусу Миру із США жили та працювали в  Житомирі упродовж трьох місяців: викладали англійську в 28-й і 36-й школах та 25-му ліцеї, працювали з дітьми, вивчали нашу культуру. Жили у житомирян, які гостинно згодились прийняти їх у свої родини. Час перебування волонтерів у Житомирі добігає кінця, вони активно діляться враженнями та напрацюваннями. А вже 16-го жовтня в Києві прийматимуть присягу волонтера в столичному Українському домі.

«Я з Америки, з Вісконсину. Мену дуже сподобався Житомир. Ми викладали в школі номер 25. Я досить добре познайомилась з українською культурою, дізналась багато про країну. Це я вперше приїхала до України, до Житомира. Я поки не мала змоги відвідати музей Космонавтики, але планую прийти туди в суботу. А так, я відвідала інші музеї та загалом вивчала місто, людей і бачила багато пам’яток, монументів. Я думаю, що Житомир та моє рідне місто досить схожі, щось є тут спільного із Маршвіллом, Вісконсін» — розповіла волонтерка «Корпусу миру» Крісталіна Хорман.

Другий рік поспіль житомирянка Олена Кашперко приймає на гостину зарубіжних гостей. Цього року це американська волонтерка, жінка говорить, що планує допомагати і наступного року