На Мар’янівці у 10-й школі відкрили футбольний майданчик

1178

Сьогодні у 10-й школі в рамках проекту Бюджет участі відкрили футбольний майданчик. Перший удар по м’ячу пробиває головний освітянин міста Валентин Арендарчук, заклавшись на фірмовий шарф Динамо, удар по воротах тримає директор школи Олександр Величко. 

«Півтора мільйони гривень – Бюджет участі 2018. Наш проект зайняв друге місце в загальноміському голосуванні. Завдяки активній підтримці і учнів і батьків, дідусів, бабусь, наших педагогів, просто житомирян, які голосували, які нам повірили, що – це нам справді потрібно. Тому, проект реалізований буквально 2 місяці тому. Єдине, що ми ще додали сюди освітлення, це додаткові кошти, бо без незручно. Ми зробили навколо територію школи, ви бачите, що воно має більш-менш, такий достойний вигляд, дорогу, щоб було комфортно займатись, нашим дітям, учням перш за все. І всім бажаючим хто хоче грати в футбол, хто любить цей шикарний вид спорту» — повідомив директор загальноосвітньої школи №10 м. Житомира Олександр Величко.

Учні розповідають, що раніше вони грали у футбол на звичайному полі біля школи та  дуже чекали на сучасний майданчик. 

Після урочистого відкриття, перший матч на новому полі зіграла команда депутатів Житомирської міської ради та освітяни міста. Педагоги з розгромним рахунком 6:2 перемогли депутатів