Житомиряни проти забудов, прийшли на сесію міської ради

Житомиряни прийшли на сесію міськради із питаннями, що їх турбують. Говорили про забудови біля їхніх помешкань, з якими вони воюють вже не перший місяць, а то й рік.

«Ми прийшли, нас не менше 70-ти, ми відклали свої справи, аби прийти, і вирішити питання, яке дуже сильно нас турбує» — сказав житомирянин Олександр Литвинчук.

Впродовж годинної перерви, порадившись, проголосували: звернутись із пропозицією до підприємця змінити ділянку на іншу. Підтримали й пропозицію депутата Пучича.

«З метою врегулювання ситуації, Житомирська міська рада пропонує товариству розглянути можливість заміни земельної ділянки, на рівноцінні ділянки на території Житомирської міської ОТГ» — повідомив директор юридичного департаменту Житомирської міськради Євген Черниш.

Жителі будинку на Героїв Крут, 51 також були на сесії. Демонструють відео, на  якому  намагались не дозволити будуватись поблизу їхнього дому, заявляють, невідомі молодики застосовували силу. 

Депутати проголосували: направити ще одного листа до забудовника на Героїв Крут, 51, з вимогою припинити будь-яке будівництво до завершення перевірок обласним ДАБІ