Документальний фільм про Корольова знімає відомий режисер, Заслужений артист України Петро Авраменко

545

Документальну стрічку «Незламний»  знімає відомий режисер, Заслужений артист України Петро Авраменко. У фільмі розповідається про становлення майбутнього видатного конструктора Сергія Корольова, яке відбувалося саме в Україні наголошує режисер.
У фільмі вже задіяно понад 2 сотні людей. Знімають на локаціях у Житомирі, Бердичеві, Хмельницькому та навіть Одесі під час шторму. «Незламний»- це частина проекту "Видатні постаті Житомира", який вже має у творчому доробку стрічки про барона де Шодуара та Олега Кандибу Ольжича. Останній минулого року став лауреатом державної премії імені Івана Франка.
Роль Корольова виконують три актори: охопили дитинство, юність та доросле життя. Сергій Мисечко директор Житомирського академічного обласного театру ляльок грає видатного конструктора у дорослому віці, каже, дебют, хоч на роль погодився одразу.

Саме в Україні  і відбулося формування майбутнього конструктора. І оце ми хочемо донести, ну і звичайно те, що ніколи не можна здаватися, мати свою ціль, мати свою мрію та йти до неї, і всім бажаю бути НЕЗЛАМНИМИ - сказав Петро Авраменко, режисер фільму «Незламний».