У Житомирі відбувся чемпіонат з боксу серед десантників

721

У Житомирі відбувся перший Чемпіонат десантно-штурмових військ Збройних Сил України з боксу. Майже півсотні спортсменів з усіх підрозділів ДШВ змагалися на рингу, аби визначити чемпіонів в різних вагових категоріях. Загалом відбіркові поєдинки тривали три дні і в результаті, після фінальних боїв абсолютними чемпіонами стали представники 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, друге місце за боксерами зі 199-го Навчального центру ДШВ, бронзові призери 81 – аеромобільна бригада. Кращі представлятимуть ДШВ на чемпіонаті Збройних Сил.

«В умовах війни на Сході України, це не тільки виховання, це не тільки фізичне виховання, це і така собі психологічна закалка. Мене вразило те, що в таких умовах, умовах, коли ми виконуємо бойові завдання, хлопці знаходять час займатися спортом. І нічого не залишається, як організовувати такі змагання» — повідомив начальник штабу ДШВ, перший заступник командувача ДШВ ЗС України Андрій Ковальчук.

«Ніби з добовогу наряду на передовій вернувся: замучений та виморений. Все добре, головне, що не здався» — сказав військовослужбовець Іван Ременюк.

«В азарт входиш, і хочеться цього ще більше й більше просувати свою бригаду до чемпіонства, робити свою бригаду найкращою» — розповів військовослужбовець Владислав Сукач