Командувачі ДШВ ЗСУ розповіли про здобутки за рік та плани на наступний

585

21-го листопада відзначатимуть День Десантно-штурмових військ ЗСУ. Командувач ДШВ, генерал-майор Мойсюк та його заступники розповіли про здобутки десантників за рік та про основні плани  й прагнення на 2020-й рік. Йшлося про забезпеченість технікою, участь у завданнях та деякі зміни в символіці бригад.

«На загальну суму понад 100 мільйонів гривень ДШВ отримали в розпорядження повітрянодесантну техніку, в 2019-му році, яка стоїть на озброєнні в ЗС провідних країн НАТО» — сказав полковник, заступник командувача ДШВ ЗСУ — начальник повітрянодесантної служби Андрій Галушкін.

«Ми спромоглися, і готові на сьогоднішній день управляти не тільки своїми частинами, але і частинами інших видів, родів військ» — додав генерал-майор, начальник штабу — перший заступник командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ Андрій Ковальчук.

«Що стосується продовження роботи з ребрендингу ЗСУ — це на сьогодні одне з важливих питань. Основні моменти з ребрендингу, які ми отримали в 2017-му році, — це штандарт командувача, і, відповідно прапор ДШВ, і саме в 17-му році ми отримали берет кольору «марун». Ми на цьому не зупинились, продовжуємо роботу, і зараз перед вами викладені нові нарукавні знаки ДШВ ЗСУ. Це 4 бригади ДШВ, 1 десантна бригада, і два окремі підрозділи» — розповів полковник, заступник командувача ДШВ ЗСУ з морально-психологічного забезпечення Олександр Пухальський