У Черняхові відбулися збори по КСП «Україна-Черняхів-1»

Черняхівці провели слухання по питанню паїв та грошей працівників колективного сільськогосподарського підприємства «Україна-Черняхів-1». Люди зареєструвались та мали розпочати збори, проте керівник підприємства заявляв: збори не дійсні.

Попри все — люди збори провели.

Кожен розповів свою історію. Керівник підприємства слова на зборах не мав, і присутнім не був. Люди проголосували за звільнення Сергія Ромашка з посади голови правління КСП «Україна-Черняхів-1».

Проголосували і за нове правління колективного сільсько-господарського підприємства, однак проблему людей поки цілком не вирішено. Депутат Житомирської обласної ради Олександр Чорноморець каже: основна причина назрілого конфлікту — непрофесіоналізм райради.

«Мене дивує те, що РДА, яка повинна була нести повну відповідальність по захисту прав конституційних, жителів Черняхівського району, зокрема пайовиків, майбутніх пайовиків даного підприємства, стояла осторонь» — сказав депутат Житомирської обласної ради Олександр Чорноморець.

Законодавчі рішення по землі також потрібно приймати поступово та виважено, впевнений депутат Олександр Чорноморець. 

«Ми продаємо, разом із тим ринком землі, що мають прийняти закон, ми продаємо головне — суверенітет нашої держави» — додав депутат Житомирської обласної ради Олександр Чорноморець