Ліцей-інтернат, центр вертебрології та ДШВ: Дмитро Разумков відвідав Житомирщину

Житомир відвідав Дмитро Разумков. Голова Верховної ради України побував у обласному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей, обласному центрі вертебрології та реабілітації, приїздив і до славетної 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Привіз нагороди, отримав і пам’ятну відзнаку від військових із шевроном бригади.

Учні Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей запитували Дмитра Разумкова про виїзд молоді закордон на навчання, земельну реформу та терміни завершення війни, зокрема. 

«Треба створювати умови, щоб ви не хотіли туди їхати. І ви туди їдете не за освітою. Ви їдете, тому що там сьогодні іноді краще, або вам здається, що там краще. Хоча я вам з особистого прикладу можу сказати, що я дійсно навчався в Бердичеві до 14 років, після цього я переїхав у місто Київ, закінчив ліцей, після цього вступив до одного ВИШу, і в мене була можливість поїхати закордон, але я не поїхав. Це буде залежати лише від вас: ви будете будувати цю країну, чи ви будете будувати іншу» — сказав голова Верховної ради України Дмитро Разумков.

В рамках робочого візиту відвідав Дмитро Разумков і обласний центр вертебрології та реабілітації, де голова Верховної ради вручив нагороди працівникам закладу.

У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді голова Верховної ради привітав військових з професійними святами та вручив нагороди особовому складу