На засідання виконкому вкотре прийшли жителі району міськмолзаводу

На засідання виконкому міської ради вкотре прийшли жителі мікрорайону міськмолзаводу. Звинувачували владу у бездіяльності з приводу будівництва АЗС поблизу їхніх помешкань. 

А серед питань порядку денного і затвердження тарифу на платні послуги із стажування лікарів-інтернів, які надає Центр ПМСД.  Лікарі-інтерни, які стажуватимуться у закладах Центру ПМСД Житомирської міської ради, сплачуватимуть за період стажування понад 5 тисяч гривень. Йдеться при студентів, які навчаються за контрактом. Ті ж, хто навчається на бюджеті навпаки отримують в межах 5 тисяч гривень за кожен місяць стажування. 

Прийняли і транспортне рішення. Житомирська міська рада та трамвайно-тролейбусне управління заключають договір про фінансування КП на цей рік. Близько 130 мільйонів виділяють із міської казни, фактично таку ж суму має зібрати саме ТТУ. Начальник управління транспорту заявив і про 50-т нових тролейбусів, які  повинні нарешті приїхати до кінця 2020-го. Нагадаємо, Сергій Сухомлин минулого року підписав угоду із ЄБРР на придбання електротранспорту у кредит на 13 років. 

«Загальна сума договору — 229,7 мільйонів. ІВ тому числі 7 мільйонів це сума, це обсяг, який має зібрати підприємство, зокрема за надходженні від продаже квитків та від іншої діяльності. Із міського бюджету м виділяємо 127, 8 мільйона» — повідомив начальник управління транспорту Житомирської міськради Костянтин Підпокровний