35 років лікарні

Житомирській обласній дитячій лікарні 35 років. Наразі у складі лікарні 15 клінічних відділень, щороку в стаціонарі лікується понад 15 тисяч дітей з усієї області. Директор закладу Юрій Довгополий каже, лікарня зуміла зібрати висококваліфікованих спеціалістів та стати однією з найкращих в Україні.
Доктори медичних наук, професори з Києва, Львова, Вінниці та Білої Церкви під час науково-практичної конференції, яка відбулася в лікарні, обговорили стан та перспективи розвитку надання високоспеціалізованої допомоги дітям області. На конференцію запросили дитячих лікарів, лікарів-хірургів, лікарів-анестезіологів з усієї області.
Проректор Національної медичної академії післядипломної освіти Олександр Толстанов  зазначив, що успіх лікарняного закладу під час реформ напряму залежить від керівника.
У Житомирські обласній лікарні приділяють увагу й психологічному стану своїх пацієнтів. Віднедавна розпочала свою роботу Школа супергероїв у, якій діти, котрі перебувають на довготривалому лікуванні, можуть відволіктися й продовжувати навчання згідно програми та готуватися до ЗНО.