Оксана Коляда під час робочого візиту до Житомира зустрілася з ветеранами АТО

Оксана Коляда, міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України сьогодні перебувала у Житомирі з робочим візитом. В облдержадміністрації, зокрема, відбулася зустріч з ветеранами АТО. Міністерка зауважила, що Житомирська область має найбільшу кількість мобілізованих військових, зустрічі віч-на-віч допомагають краще зрозуміти проблеми, які існують в регіонах. 

Обговорили питання медичного забезпечення ветеранів АТО, функцію якого виконує Міністерство у справах ветеранів. Йшлося про санаторне лікування, соціальну та професійну адаптації, а також про психологічну реабілітацію. 

Міністерка зазначила, одним з найкращих в Україні є Бердичівський військовий госпіталь та пообіцяла залучати міжнародних партнерів для закупки новітнього обладнання.

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик прозвітував перед міністеркою щодо лікування учасників АТО за минулий рік. 

Натомість керівник Центру безоплатної юридичної допомоги для учасників АТО вказала  на  проблеми учасників АТО в області. 

Оксана Коляда порадила контактувати з Валерієм Логіновим представником міністерства в Житомирській області