До Дня Соборності України в Житомирському обласному центрі крові влаштували акцію

«Наша сила в єдності – здай кров заради життя»  до Дня Соборності України  у Житомирському обласному центрі крові влаштували триденну акцію для донорів. Володимир Романець почесний донор України з 2015 року  19 років здає кров й сьогодні долучився до акції. 

«Немає нічого кращого, ніж допомагати людям, тому, що людське життя, так вважаю, воно найголовніше. Коли я ще був військовослужбовцем, у нашого побратима заболіла мама. І, так ми колективом приїхали в донорство здати для його мами кров і з 2001 року я постійно здаю кров. Багато військовослужбовців, навіть там де я служив звертаються, що там рідним, близьким, вагітним допомогти» — сказав почесний донор України Володимир Романець.

Директор Житомирського обласного центру крові Анатолій Чугрієв показує нове обладнання, котре віднедавна з’явилося центрі та набагато полегшило роботу. 

Військові не залишаються осторонь проблеми нестачі крові та є постійними донорами. Так, Житомирський обласний військовий комісаріат та бригада територіальної оборони Житомирщини перейняли естафету доброчинності «Брати по крові» від оперативного командування «Захід». Дана акція об’єднала всю Україну. 

Допомагати — це просто можливо саме ваша кров врятує комусь життя!