Житомиряни спілкувалися з Володимиром В’ятровичем, істориком та політиком

376

Історик та екс-директор Інституту Національної пам’яті, а вже третій місяць і народний депутат України Володимир В’ятрович приїздив поспілкуватись із житомирянами. Висловив свою думку про теперішній стан країни, провів паралелі з минулим та відповів на запитання. Зустрічала нардепа переповнена зала. Почав Володимир В’ятрович виступ із аналізу новорічного виступу Президента Зеленського.

«Цьогоріч суперечки спричинив зміст виступу Президента Володимира Зеленського. А саме тези про успішну країну, де неважливо як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована, не важливо біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, у яку ти закоханий. В цих словах можна почути дуже давньовідому тезу «Какая разніца» — сказав народний депутат України, історик, екс-директор Інституту Національної пам’яті Володимир В'ятрович.

Житомиряни ставили політику запитання, які здебільшого стосувалось діючої влади. Серед переповненої зали знайшовся і один опонент, який не вельми культурно висловив свою думку та обурення