Очільник Житомирської області повідомив про ситуацію з коронавірусом

393

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України на Житомирщині, які і по всій території країни, з 18 березня по 3 квітня 2020 року заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні. Сьогодні на брифінгу голова Житомирської ОДА розповів, що облдержадміністрація направила звернення до РНБО щодо  введення надзвичайного стану в нашій області, наразі чекають відповіді. 

«Крім того, я хочу повідомити, що від завтра, на основних в'їздах та виїздах з міста Радомишль, будуть патрулювати поліцейські автомобілі разом з медичними працівниками, які будуть проводити скрінінг людей, котрі в'їжджатимуть та виїжджатимуть з Радомишля. Мікроавтобуси та вибірково легкові автомобілі. Це буде завтра з ранку і до пізнього вечора» — повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Найближчим часом для Житомирської області придбають апарат для швидкої діагностики коронавірусу, вартістю  1 мільйон 100 тисяч гривень. 

Віталій Бунечко повідомив, що  наразі в Житомирській області перевіряють три підозри на коронавірус – дві в Житомирі, одна – в Новоград-Волинськом