На Малинському ринку заборонили роздрібну торгівлю

441

На Східному, а в народі Малинському ринку — тільки реалізація на гурт. Таке рішення учора прийняв оперативний штаб за участі правоохоронців. Голова Житомирської облдержадміністрації заявив: вся відповідальність на директорі ринку, водночас ситуацію контролює поліція.

«Будуть тільки заїжджати оптовики, ми не побачимо нам бабусь з авоськами які будуть перебирати яблука руками. Приїхали, закупились. Ми маємо розуміння, що для багатьох продуктових магазинів, які там закупляються… Ці легенди, що хтось когось за гроші… Про таке не йшлося, йшлося виключно про безпеку громадян. Якщо буде хоч один випадок роздрібної торгівлі — буде адмінпротокол і ринок буде закритий» — розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Внесено зобов’язання про дотримання карантинних заходів, про обробку транспортних засобів, які в’їжджають на територію ринку, про дотримання кількості перебування, а також відстані між людьми у приміщеннях торгівельного комплексу. На даний час обмежено та заборон дотримуються» — повідомила пресофіцер ГУ НП в Житомирській області Алла Ващенко