Медики інфекційного відділення міста Житомира колективно написали заяву на звільнення

2474

Медики інфекційного відділення міста Житомира колективно написали заяву на звільнення, тому, що їх звинуватили у поборах. Ніби то вони вимагають благодійні внески за експрес-тести на коронавірус, які мають бути безкоштовними. Така інформація була розміщена в мережі фейсбук. Також вимагали публічного вибачення від Житомирського міського голови.

«Протест інфекційного відділення проти несправедливих звинувачень у поборах завідуючої та усіх медпрацівників відділення мером м.Житомир. Вимагаємо від мера спростування даної інформації та !!! публічного вибачення.

Весь колектив інфекційного відділення м. Житомир пише заяви на звільнення в зв'язку з несправедливим звинувачуванням в корупції та поборах працівників відділення і з неможливістю виконувати свої функціональні обов'язки! Вимагаємо мера м. Житомира Сухомлина публічного вибачення та спростування звинувачень на адресу медпрацівників інфекційного відділення !!!»

До знімальної групи вийшла медпрацівник з інфекційного відділення та повідомила, що завідуюча дуже зайнята. Ситуація зі звільненням працівників вичерпана. Міський голова вибачився.

Сергій Сухомлин пояснив, лікарні №1 купили 50 експрес-тестів  за кошти благодійних внесків що до того, як гроші виділили з міського бюджету. 

«Я вибачився, дійсно вибачився за те, що зараз інформація подається, іноді і не так, як насправді. Бо у мене ж була розмова і з головним лікарем, і з завінфекційним до цієї ситуації. Все нормально, лікарі працюють. Все нормально» — повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин