ФОПи прийшли до міської ради, аби їм дозволили працювати

ФОПи, котрі торгують на «Соціальних майданчиках» у Житомирі на проспекті Миру та вулиці Довженка пікетували міську раду з вимогою їх вислухати. 1 травня з відкриттям ринків почали працювати і соціальні майданчики, але не довго, вчора  ввечері інспекція з благоустрою заборонила їм працювати. Стурбовані люди прийшли до міської влади шукати порятунку.

«У нас «Соціальний майданчик», який був відкритий Верховною Радою. Нас відкривала,ще мер Шелудченко. Це майданчик для малозабезпечених — проспект Миру, 8 та 10, а також на вулиці Довженка. Чому ми не можемо сьогодні свою сільхозпродукцію реалізувати для пенсіонерів, які не мають доходу великого. Ми поповнюємо держбюджет, ми платимо податки, ми платимо за місця, ми працюємо на державу» — розповіла фізична особа - підприємець Тетяна Онацька.

До мітингувальників вийшов Олександр Черняхович радник Житомирського міського голови та повідомив, про проблему знають й анонсував зустріч-нараду з очільниками міста та області.

За підсумками наради приватним підприємцям дозвіл торгувати дали, але лише за певних умов: товар має бути накритий, працювати в масках та рукавичках, і кожному покупцю вимірювати температуру