На карантині Житомирський театр працює — дистанційно

Житомирський театр під час карантину продовжує працювати, хоч і  дистанційно. Заслужений артист України Петро Авраменко разом в артисткою театру Оленою Заведією втілюють у життя новий проєкт «За залізно завісою», назва символічна, саме ця 17- тонна завіса у випадку небезпеки закриває сцену від глядача. 

«Це наша сцена, тут постійно йдуть репетиції. Нам зараз незвично, тому, що ми зараз тут вдвох з Оленою і знімаємо передачу. Ось ця славнозвісна наша залізна завіса на якій ми знімаємо передачу. Ми знімаємо з тієї сторони перед глядачем, а так вона виглядає з цієї сторони. 17 тон, приблизно, у випадку пожежі вона закривається, і ми взяли її за метафору, за образ нашої передачі «За залізною завісою», тому що зараз всі ми, країна і світ, всі знаходимося за цією залізною завісою» — сказав Заслужений артист України Петро Авраменко.

Актори театру розкривають теми,  наболілі насьогодні, знайомлять глядача з цікавинками театрального життя, закуліссям, розповідають про    вже зіграні  вистави та майбутні прем’єри. 

Провідна актриса театру — Олена Заведія знімає вже сьому  передачу , користаються підручними засобами, знімають на мобільний, автори кажуть новий дистанційний досвід — доволі цікавий