На Житомирщині професійний мисливець вбив 7 людей

Резонансна подія на Житомирщині. У Попільнянському районі вбито 7-ро друзів-киян. У вбивстві підозрюю орендаря місцевого ставка до якого вони приїхали порибалити. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. 

Після скоєного підозрюваний сам зателефонував до поліції та повідомив про стрілянину, коли правоохоронці прибули на місце події чоловік не чинив опору. 

«Він не синив опір, він знаходився по місцю. Він зателефонував працівникам управління внутрішньої безпеки Житомирської області, які працювали в цей же день. Він зателефонував і повідомив, що відбулася стрільба. А також особа, яка врятувалася, який дістався до села, його впусти у будинок мешканець і вони повідомили на 102» — повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

На місці події також вилучили 5 одиниць різної зброї, яка зареєстрована та належить загиблим киянам.

«П’ять одиниць зброї, вона різна, але ця вся зброя перевірена, вся зброя належить їм на законних підставах» — розповів начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Односельчани затриманого шоковані, позитивно відгукуються про чоловіка та його сім’ї. Кажуть ніколи б не повірили, що він міг таке зробити

«Я Толіка знав — нормальна людина, не конфліктував ні з ким, ніяких бійок. Він заходив в гості до нас на новорічні свята, поседіли, пішов додому. Я знаю і жінку і хлопців його.

Орендував ту водойму, у нього там і сауна. Да, були хлопці до нього приїжджали, і не тільки хлопці, хто в сауну приїжджав, ніколи бійок, нічого такого не було. Просто, як з нормальною людиною з ним товаришували. Нічого такого не було»

« З хорошої букви я їх характеризував і буду характеризувати. Вони люди з великої букви, а що вийшло це вже я не підкажу. Може депресія, може, щось сталося між хлопцями і ним. Він один, а їх там скільки 7 чи 8? Я їх характеризую з нормальної букви»

« Для мене він був непогана людина. У мене, навіть, не вкладається в голові, що він міг таке зробити. Це повинна бути, якась причина для такого вчинку»

«Так, як в селі нормальний чоловік був, а, що зробилося не знаю» — розповідають односельчани підозрюваного у вбивстві.

На даний час встановлені особи загиблих: це — добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29-ти до 50-ти років. Серед загиблих — троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних днях після повернення із ООС. Наразі, правоохоронці проводять ряд слідчих дій та встановлюють мотив вбивства