ПриватБанк підтримує підприємців: суттєво знижують ставки за кредитами для малого бізнесу

Найбільший український банк, який обслуговує понад 60 відсотків малого бізнесу та 76 відсотків підприємців, повідомив про суттєве зниження ставок за кредитами для малого бізнесу, окрім клієнтів, які вже користуються «кредитними канікулами» або мають прострочену заборгованість». Вперше за кроки роботи банку антикризові кредитні ставки будуть доступними не лише для нових позичальників, а й всіх його клієнтів, які вже користуються бізнес кредитами банку для розвитку. В ПриватБанку кажуть: їхнє рішення є безпрецедентними для банку та українського ринку, до того ж ситуація після карантину вимагає не розмов із антикризовими порадами, а нестандартних рішень та дієвих кроків.

«Рішення ПриватБанку про зниження кредитних ставок — це, як я рахую, дієвий крок назустріч бізнесу, який насьогодні потерпає в умовах пандемії коронавірусу й карантину. Сьогодні вже наші клієнти малого бізнесу можуть скористатися і отримати фінансування за зниженими відсотками, а клієнтам, які з нами співпрацюють і користуються кредитними програмами ПриватБанку — це зниження отримають автоматично» — сказав директор Житомирської філії ПриватБанку Вадим Хиля.

Володимир Карпович співпрацює з ПриватБанком уже 10 років. Його фірма займається комплексним продажем матеріалів та запчастин для промислових підприємств. Також реалізують засоби захисту: костюми, респіратори.

«В умовах карантину цей товар був настільки потрібен, що ми практично не зупинялися. Ми працювали дистанційно, у нас продажі були. Ми працюємо з ПриватБанком, з кредитною лінією вже давно. І в умовах карантину якраз цей кредит нам допоміг ще більше наростити об’єми продажів, і тому рекомендую скористатися кредитною програмою ПриватБанку», яка допомагає бізнесменам в цей нелегкий час» — розповів директор ТОВ «Полікарснаб» Володимир Карпович.

«Запрошуємо підприємців Житомирщини до участі в програмі. Для цього необхідно звернутися в «ПриватБанк» — додав керівник по активних операціях клієнтів МСБ Житомирської філії ПриватБанку Роман Грицюта