Житомирський медичний інститут запрошує абітурієнтів

Житомирський медичний інститут чекає на абітурієнтів. Тут навчають кваліфікованих медиків. Викладають — фахівців, багато з яких є й випускниками закладу. Віталій Заболотнов — професор, доктор медичних наук. Працює в Медичному інституті з 2014-го року. До цього був завідувачем кафедри у Кримському навчальному закладі. 

У відеозв’язку ми поспілкувалися із випускниками Житомирського медінституту, які реалізували себе в Європейських клініках, а саме Німеччині та Іспанії. Вже 3,5 роки пані Тетяна живе в німецькому Ганновері. Розповідає про переваги навчання медсестер в Україні.

«Часто у порівнянні з німецькими сестрами, ми в теорії набагато більше знаємо, ніж німецькі медсестри. Ми можемо з лікарями думати, аналізувати. У них план навчання складений інакше ніж у нас: у них місяць теорії, а три місяці вже практику проходять. Через 3 роки навчання в медичній школі — їх просто розподіляють в той стаціон, який треба, вони вже можуть усе. Але в плані знань — ми набагато кращі. Це сто відсотків, це навіть лікарі кажуть «Медсестри з України — ви знаєте все» — розповіла медична сестра психіатричного відділення Вищої медичної Школи м. Ганновер (Німеччина) Тетяна Рубан-Щуковська.

А от Володимир Безбородов, також випускник Житомирського медичного інституту, уже 8 років мешкає в іспанському Аліканте та працює за спеціальністю.

Назву «Житомирський медичний інститут» заклад отримав 3 роки тому. Це дало змогу розширити спектр спеціальностей.

Документи прийматимуть наступним чином:

До фахового коледжу (на базі 9 класів) — з 30.06 до 13.07

До медичного інституту — з 13.08 до кінця місяця